ABCD CURS PROFESIONAL CU DIPLOMA

training online

„Un curs dedicat celor care cauta sa-si cladeasca o afacere serioasa din pasiunea pentru patiserie si cofetarie 

Ribana Cristescu

CEO  Academy of Baking and Cake Decorating

VOI FI GHIDUL TAU

SPRE SUCCES

SALVEAZA BANI
CASTIGA TIMP
ACUMULEAZA PROFIT
TRANSFORMA TI PASIUNEA SI BUCATARIA

INTR-O AFACERE PROFITABILA

CE ESTE INCLUS IN PROGRAM

Saptamana  1-2  Business

O zi dedicata modulului Afacere. De la cum sa ti iei licenta pentru locatie( bucatarie, cake sau coffee shop) la ce anume cerfificate sunt necesare.Ce conturi trebuie sa ti deschizi si ce echipament si setare vor fi absolut necesare.

Pe parcursul zilei vom definitiva meniul si vor vedea cum se foloseste calculatorul de pret.Fiecare element si produs final v a trebui sa fie introdus in sistem pana la sfarsitul cursului si sa arate exact ce ingredient, pret, timp de lucru, calorii, alergeni contine sau implica fiecare.Studenti vor avea nevoie de conexiune buna la internet si un laptop sau pc smart pe care sa lucreze si sa interactioneze.Ar fi de ajutor ca studentii sa aiba un nume si logo pentru viitoarea afacere sau cel putin sa aiba o idee despre cum si ar dori sa sune/ arate.

Saptamana 4 Copt

Modulul acest v a fi dedicat prepararii si coacerii a cinci feluri diferite de blat, 2 feluri de aluat de biscuiti, macarons, bezele, cupcake uri, precum si prepararea cremelor de umplut. Fiecare student v a completa 3 torturi inalte rotunde pe care le va folosi  la ansamblarea tortului eveniment, un tort bloc pe care il va folosi la sculptat, si un tort patrat pentru clasa de margini drepte si scursuri( drips)Fiecare din retetele folosite se vor regasi intr-un manual virtual care v a include si calculul de pret/ consum pe care fiecare student il va putea accesa nelimitat.

Saptamana 3 Flori 

Pe parcursul modulului flori vom face cateva tipuri de flori pe sarma ( trandafir, bujor, crin, frunze, flori de umplutura, decoratiuni).De asemenea vom creea flori fantezie din hartie de orez, gelatina si hartie vafa.Florile vor fi folosite pentru a forma aranjamente florale care vor fi folosite la decorarea tortului eveniment cu 3 etaje catre sfarsitul cursului.

Saptamana 5 Patiserie

Pe parcursul modulului patiserie vom face un desert de 20 cm entremet si patru monoportii forme diferite.Vom face o portie de covridei sarati si saratele si una de eclere/choux. Vom prepara glazura si muschi verde comestibil. Vom face cateva decoratiuni de ciocolata de baza ( trufe, bomboane, forme goale ex, glob/ inimioara, 2 tablete ciocolata, decoratiune steag si carlionti) si doua decoratiuni din Izomalt o floare ( zahar tras) si un glob( zahar suflat)

Saptamana 6 Posat

Modulul de posat v a fi impartit in doua Prima parte v a folosi ca material de lucru Royal icing. Vom face flori,broderie zahar si pictura cu sablon , vom posa modele dantelate pe un tort 3 etaje styrofom si vom decora 4 biscuiti cu royal icing.Partea a doua se va baza pe folosirea cremei de unt si a ganasului. Vom completa decorul pe tortul patrat pregatit la modulul baking si vom picta cu paleta cu crema de unt vom aplica dripping si decora cu fructe si cu decoratiunile din ciocolata facute in clasa. Vom completa un aranjament floral posand diverse tipuri de flori pe cupcake urile pregatite la clasa de baking

Saptamana 7 Fondant

Modulul fondant se v a baza pe acoperirea si decorarea unui tort din styrofom de 2 etaje.Vom face diverse decoratiuni din fondant pe care le vom folosi pentru a decora tortul pe trei parti/fete ( decoratiuni pentru copil, el si ea). In acest fel studentii vor avea in final 3 fotografii de adaugat la portofoliu. Fiecare proiect va fi completat in fisierul de costuri iar sabloanele folosite in clasa vor fi uploadate in fisier pentru access usor in viitor.

Saptamana 8 Modelaj Figurine

Modulul modelaj figurine se va ocupa de aspectele esentiale ale modelajului figurinelor umane . Studentii vor modela un bebe, o figurina femeie si una barbat .Apoi la alegere dintre 10 modele vor putea decide 2 animale preferate pentru modelaj.

 Torturi 9 Torturi sculptate

Modulul sculptura se va ocupa de sculptarea blocului de tort pregatit in modulul baking. Vom prezenta 10 designuri din care vom alege la vot un proiect pe care sa l completam in clasa. Proiectul va include o portiune facuta din amestec cereale si marshmallow dar va fi bazat pe tort.

Saptamana  10-11 Candy bar evenimente

Vom acoperi si decora cu florile si alte decoratiuni pregatite pe parcursul trainingului cele 3 etaje de tort. Vom face pictura cu gelatina, vopsele pe baza de unt de cacao si aerograf.Vom completa candy barul cu 6 cupcakes, 6 macarons, 6 biscuiti , 6 cake pops, 6 monoportii, 6 desert cup, trufe, bomboane ciocolata.

Saptamana 12 Portofoliu

Modulul Portofoliu v a fi completat in cel tarziu o saptamana dupa completarea cursului. El v a fi prezentat sub forma unui catalog virtual.In timpul cursului studentii vor trebui sa inregistreze video ceea ce executa. De asemenea toate proiectele completate vor fi fotografiate. Catalogul v a contine toate detaliile necesare ( fotografii produs, ingrediente, alergeni, calorii, cost, date contact). In cazul in care studentii au un website, logo, paleta culori si o metoda de a capta plati de la clienti vom putea personaliza si adauga linkurile aferente in asa fel incat cataloagele sa poata fi folosite oricand pentru a prelua comenzi.Catalogul v a putea fi folosit pe perioada nelimitata si v a putea fi distribuit oricui si oriunde printr un link de access.

ABCD Curs Profesional Cu Diploma

Acest curs este deschis pentru cei interesanti sa se inregistreze.Cuprinde pasii esentiali pe care un pasionat de cofetarie si patiserie trebuie sa i urmeze daca doreste sa transforme pasiunea intr-o afacere profitabila Programul este destinat sa acopere toate aspectele de la A la Z  in timpul cel mai scurt posibil.Practic studentii vor putea sa inceapa sa produca si vanda din ziua in care primesc licenta pentru afacere cu produse alimentare care in UK este eliberata in 28 de zile de la momentul aplicatiei.

 12 SAPTAMANI DE TRAINING ONLINE

  • Odata ce  inregistrarea la curs este finalizata si plata e onorata accessul la materialul pregatitor studentii vor avea access la un grup privat unde vor putea interactiona cu instructorul. De asemenea vor primi detaliile referitoare la ce anume materiale si echipament vor fi necesare pentru completarea cursului.
  • In fiecare sambata ( in functie de data de incepere a sesiunii) studentii vor avea access la materialul de studiu acoperit in saptamana urmatoare. Asta le v a da oportunitatea de a urmari continutul pre inregistrat inainte de a interactiona live cu instructorul si colegii .
  • In fiecare luni seara intre 6 si 8 pm vom parcurge impreuna subiectul saptamanii. Instructorul v a explica fiecare pas iar studentii vor putea pune intrebari.
  • Accessul la materialul de studiu si grupul interactiv v a fi permis non stop pentru o perioada de 12 luni de la inceperea cursului.
  • Studentii vor trebui sa isi rezerve timp pentru a completa proiectele propuse. Fara practica reusita nu poate fi totala.Pe perioda executiei studentii vor trebui sa se inregistreze video si sa trimita filmarile comprimate in video uri scurte pentru eliberarea diplomei.De asemenea vor trebui sa faca poze fiecarui proiect urmand instructiunile din planul topicului.In aceelasi timp pentru fiecare element si proiect studenti vor trebui sa completeze fisele de calcul.
  • In cazul in care se intarzie cu trimiterea temei mai mult de 2 saptamani studentii vor trebui sa se reprogrameze pentru sesiunea urmatoare. Fara videouri si fotografii v a fi imposibil sa completam portofoliu si sa finalizam cursul. 
  • Odata ce temele sunt trimise la zi accesul la curs se v a restaura ( daca nu depaseste termenul limita de 14 zile)
  • La completarea cu success a programului studentii vor primi o diploma eliberata de Academy of Cake Decorating Ltd UK
  • Portofoliul v a fi completat si v a arata ca o revista online pe care studentii vor putea sa o foloseasca nelimitat. Ca si material promotional dar si ca sistem de colectare a comenzilor de la clienti. Pentru a facilita aceasta v a fi nevoie ca studentii sa folosesca o platforma de colectat plati ( eg Paypal, Stripe, etc)
  •  Revista portofoliu v a functiona ca un website in miniatura si v a contine detalii ale produselor ( ingrediente, pret,descriere completa) de asemenea termenii si conditiile stabilite de fiecare student, link catre  dovada calificarii,  licentei si a asigurarii de afacere.

  

 


Pentru completarea profilului de business ar fi de preferat ca studentii sa detina un website, conturi de business pe platformele media, un sistem de comunicare cu clienti.

Daca acestea sunt inca in faza de proiect te vom putea ajuta sa le setezi. Unul dintre cursurile noastre acopera tocmai aceste aspecte : cum sa ti faci un website, sa-ti iei un nume de domeniu, gazduire, sa-ti creezi un logo, o pagina de business pe Google, sa te inregistrezi pe multiple directoare( cataloage) sa ti creezi conturi de business pe facebook, pinterest, etsy, youtube, instagram,si cum sa te conectezi cu un procesor de plati si un software pentru relatia cu clientii.

Pentru orice curs al Academiei pe care studenti vor dori sa l urmeze in viitor vor avea un discount de cel putin 20% ( in unele cazuri si mai mult de atat, in functie de cursul dorit)

PLATA INTEGRALA

£ 1,799

PLATA IN RATE

£ 980

2 plati a £ 980 

Total plata  £ 1960

PRET PROMOTIONAL

VREI SA INTREBI MAI MULTE DESPRE PROGRAM?

Helen Ogbor
Helen Ogbor
Amazing Experience! One of the best teachers I know. Every mistake is a learning point and she teaches you tricks and shortcuts, this really boosted my confidence. Thank you Ribanna x
kelsidr
kelsidr
I had an awesome experience attending the fondant class at the academy of cake decorating.I have always been fascinated by art of cake making and was determined to get it right. I learnt a lot of stuff and the instructor ( Ribana ) she was very attentive to every individual and patient with all our questions,an excellent teacher I must say, I can’t thank her enough, can’t wait to attend the next course class . Thanks again…
Kate
Kate
It was my first online course and it was amazing from day One until the last day of the course. My instructor was one of the best instructor I ever had. She paid so much attention on every details and always gives me lots of advice and follow up to make sure that I understood and able to do my work. So grateful and lucky to have her as my instructor. Thank you so much for your advice and encouragement. Definitely planning to enrol more classes in the future time 😊.
Nicola Hoy
Nicola Hoy
I had an amazing experience on the 3-day PME Royal Icing & Piping course. The facilities were outstanding and Ribana was so generous with her time and sharing her knowledge. I learned so much and picked up countless tips and tricks to achieve superb results. I would highly recommend attending courses with ACD.
Var Renj
Var Renj
My heartfelt thank you to the Subject Matter Expert-Ribana -Academy of Cake Decorating with wealth of knowledge and experience for making this Certificate Course completion possible. The Course sessions were great with all the valuable and abundant information, guidance , corrections, extra time and efforts and materials provided with very systematic and timely responses-appreciate it very much.
Alexandra Hurt
Alexandra Hurt
I found the course incredibly informative and I learnt a lot from it, your teaching was clear and of a high standatd, however, I personally would have preferred 4 sperate 2 hour modules as I found that there was too much information to absorb and not enough time to practice each instruction. I would have preferred to be able to go home in-between each class and practice and master the technique, so by week 4 , when it came to decorating the cake , it would have looked amazing . I would most definitely recommend your class to others. If there were shorter models I would most definitely be interested and book with you again.
Intisar
Intisar
Today had the privilege to meet Ribana. I must say the course was informative and enjoyable and the facilities of the classroom was beautifully organised and the arrangement was beyond my expectation. She answered all our questions patiently and gave us good tips. I would definitely be going back for more lessons as I feel she has so much talent to share. I have already recommended her to my friends and will continue to do. Thank you again for an amazing lesson👌🏼

100%

Cursurile noastre vin cu garantie 100%

Daca nu iti place structura cursului si consideri ca e prea intensiv contacteaza ne dupa primele 2 saptamani si iti dam tot ce ai platit inapoi.

Daca te nemultumeste calitatea cursului dupa ce ai participat intens la mai mult de un sfert din program vei primii inapoi dupa o scurta verificare.

Ne vom uita la statistica si daca frecventa a fost peste 50 % vei primi diferenta de bani raportat la numarul de module completate.

Daca ai ceva nelamuriri te rugam sa ne contactezi prin email  info@academyofbakingandcakedecorating

Succesul si satisfactia studentilor nostrii sunt prioritatile nostre

PROMITEM SA LIVRAM O CALITATE A MATERIALULUI DIDACTIC DE NEEGALAT

Subscrie si stai conectat

>