ABCD Curs Profesional Cu Diploma

training in-clasa

„Cursul perfect pentru cine doreste sa inceapa o afacere de patiserie/ cofetarie in 30 zile“

Ribana Cristescu

CEO Academy of Baking and Cake Decorating

VOI FI GHIDUL TAU 

SPRE SUCCES

SALVEAZA BANI
CASTIGA TIMP
ACUMULEAZA PROFIT

TRANSFORMA TI PASIUNEA SI BUCATARIA

INTR-O AFACERE PROFITABILA

CE ESTE INCLUS IN PROGRAM

Business

O zi dedicata modulului Afacere. De la cum sa ti iei licenta pentru locatie( bucatarie, cake sau coffee shop) la ce anume cerfificate sunt necesare.Ce conturi trebuie sa ti deschizi si ce echipament si setare vor fi absolut necesare.

Pe parcursul zilei vom definitiva meniul si vor vedea cum se foloseste calculatorul de pret.Fiecare element si produs final v a trebui sa fie introdus in sistem pana la sfarsitul cursului si sa arate exact ce ingredient, pret, timp de lucru, calorii, alergeni contine sau implica fiecare.Studenti vor avea nevoie de conexiune buna la internet si un laptop sau pc smart pe care sa lucreze si sa interactioneze.Ar fi de ajutor ca studentii sa aiba un nume si logo pentru viitoarea afacere sau cel putin sa aiba o idee despre cum si ar dori sa sune/ arate.

Baking

Modulul acest v a fi dedicat prepararii si coacerii a cinci feluri diferite de blat, 2 feluri de aluat de biscuiti, macarons, bezele, cupcake uri, precum si prepararea cremelor de umplut. Fiecare student v a completa 3 torturi inalte rotunde pe care le va folosi  la ansamblarea tortului eveniment, un tort bloc pe care il va folosi la sculptat, si un tort patrat pentru clasa de margini drepte si scursuri( drips)Fiecare din retetele folosite se vor regasi intr-un manual virtual care v a include si calculul de pret/ consum pe care fiecare student il va putea accesa nelimitat.

Flori

Pe parcursul modulului flori ( 2 zile) vom face cateva tipuri de flori pe sarma ( trandafir, bujor, crin, frunze, flori de umplutura, decoratiuni).De asemenea vom creea flori fantezie din hartie de orez, gelatina si hartie vafa.Florile vor fi folosite pentru a forma aranjamente florale care vor fi folosite la decorarea tortului eveniment cu 3 etaje catre sfarsitul cursului.

Patiserie

Pe parcursul modulului patiserie vom face un desert de 20 cm entremet si patru monoportii forme diferite.Vom face o portie de covridei sarati si saratele si una de eclere/choux. Vom prepara glazura si muschi verde comestibil. Vom face cateva decoratiuni de ciocolata de baza ( trufe, bomboane, forme goale ex, glob/ inimioara, 2 tablete ciocolata, decoratiune steag si carlionti) si doua decoratiuni din Izomalt o floare ( zahar tras) si un glob( zahar suflat)

Posat

Modulul de posat( 2 zile)v a fi impartit in doua parti. Prima parte v a folosi ca material de lucru Royal icing. Vom face flori,broderie zahar si pictura cu sablon , vom posa modele dantelate pe un tort 3 etaje styrofom si vom decora 4 biscuiti cu royal icing.Partea a doua se va baza pe folosirea cremei de unt si a ganasului. Vom completa decorul pe tortul patrat pregatit la modulul baking si vom picta cu paleta cu crema de unt vom aplica dripping si decora cu fructe si cu decoratiunile din ciocolata facute in clasa. Vom completa un aranjament floral posand diverse tipuri de flori pe cupcake urile pregatite la clasa de baking

Fondant

Modulul fondant se v a baza pe acoperirea si decorarea unui tort din styrofom de 2 etaje.Vom face diverse decoratiuni din fondant pe care le vom folosi pentru a decora tortul pe trei parti/fete ( decoratiuni pentru copil, el si ea). In acest fel studentii vor avea in final 3 fotografii de adaugat la portofoliu. Fiecare proiect va fi completat in fisierul de costuri iar sabloanele folosite in clasa vor fi uploadate in fisier pentru access usor in viitor.

Modelaj figurine

Modulul modelaj figurine se va ocupa de aspectele esentiale ale modelajului figurinelor umane . Studentii vor modela un bebe, o figurina femeie si una barbat .Apoi la alegere dintre 10 modele vor putea decide 2 animale preferate pentru modelaj.

Torturi sculptate

Modulul sculptura se va ocupa de sculptarea blocului de tort pregatit in modulul baking. Vom prezenta 10 designuri din care vom alege la vot un proiect pe care sa l completam in clasa. Proiectul va include o portiune facuta din amestec cereale si marshmallow dar va fi bazat pe tort.

Candy bar evenimente

Vom acoperi si decora cu florile si alte decoratiuni pregatite pe parcursul trainingului cele 3 etaje de tort. Vom face pictura cu gelatina, vopsele pe baza de unt de cacao si aerograf.Vom completa candy barul cu 6 cupcakes, 6 macarons, 6 biscuiti , 6 cake pops, 6 monoportii, 6 desert cup, trufe, bomboane ciocolata.

Portofoliu

Modulul Portofoliu v a fi completat in cel tarziu o saptamana dupa completarea cursului. El v a fi prezentat sub forma unui catalog virtual.In timpul cursului studentii vor trebui sa inregistreze video ceea ce executa. De asemenea toate proiectele completate vor fi fotografiate. Catalogul v a contine toate detaliile necesare ( fotografii produs, ingrediente, alergeni, calorii, cost, date contact). In cazul in care studentii au un website, logo, paleta culori si o metoda de a capta plati de la clienti vom putea personaliza si adauga linkurile aferente in asa fel incat cataloagele sa poata fi folosite oricand pentru a prelua comenzi.Catalogul v a putea fi folosit pe perioada nelimitata si v a putea fi distribuit oricui si oriunde printr un link de access.

ABCD CURS PROFESIONAL CU DIPLOMA

    Acesta este un curs intensiv in clasa. Alegerea perfecta pentru cine doreste sa-si inceapa afacerea in 30 zile.

Cursul dureaza 12 zile 

 Pe parcursul a 10 zile vor acoperi toate subiectele mentionate mai sus in clasa unde vom face totul de la zero. In plus vom avea 2 zile de training online pentru topicul Business si Portofoliu

Pregatirea din clasa v a fi inregistrata video si audio iar accesul v a fi permis pentru re vizionare  pentru 12 luni. Aceelasi termen v a fi valabil si pentru participarea intr un grup privat si accesul materialului didactic prezentat .

Cursul in clasa are inclus pretul consumabilelor plus accesul la echipament si ustensile necesare.De asemenea include masa de pranz( tip bufet) apa, cafea, ceai, fructe pe tot parcursul pregatirii.

Parcarea este gratuita la fel si accesul la internet. 

Studenti vor avea nevoie de un telefon sau aparatura smart pentru a completa calculatia de pret a fiecarui element produs in clasaPrecum si o camera de fotografiat sau un telefon cu camera de calitate pentru a fotografia produsele executate.

Produsele finite pe care fiecare student le va produce vor putea fi luate acasa.

Numarul maxim de elevi pe sesiune este 4.


Sesiunea Decembrie 2023  :

-Business online training 30.11.2023

-01.12-11.12.2023 ( 10 zile in-clasa, training intens cu o zi libera 06.12.2023)

-Portfolio online training in 28.12.2023

Sesiune Ianuarie 2024  :

-Business online training 15.01.2024

-16-26.01.2024 ( 10 zile in-clasa, training intens cu o zi libera 21.01.2024)

-Portfolio  online training 18.02.2024

Trainingul online v a avea loc pe Zoom de la 9 am  la 6 pm ( 1 h pauza de pranz) 

Trainingul in clasa se va desfasura zilnic intre ora 8am si 6 pm. Pauza de pranz 40 minute plus 2 pauze scurte peste zi de 15 min fiecare


Pentru completarea profilului de business ar fi de preferat ca studentii sa detina un website, conturi de business pe platformele media, un sistem de comunicare cu clienti.

Daca acestea sunt inca in faza de proiect te vom putea ajuta sa le setezi. Unul dintre cursurile noastre acopera tocmai aceste aspecte : cum sa ti faci un website, sa-ti iei un nume de domeniu, gazduire, sa-ti creezi un logo, o pagina de business pe Google, sa te inregistrezi pe multiple directoare( cataloage) sa ti creezi conturi de business pe facebook, pinterest, etsy, youtube, instagram,si cum sa te conectezi cu un procesor de plati si un software pentru relatia cu clientii.

Pentru orice curs al Academiei pe care studenti vor dori sa l urmeze in viitor vor avea un discount de cel putin 20% ( in unele cazuri si mai mult de atat, in functie de cursul dorit)

£

1,050

3 plati de £ 1,050 pe luna

 Total plata £ 3,150

£

2,999

O PLATA DE  £ 2,999

VREI SA INTREBI MAI MULTE DESPRE PROGRAM?

Helen Ogbor
Helen Ogbor
Amazing Experience! One of the best teachers I know. Every mistake is a learning point and she teaches you tricks and shortcuts, this really boosted my confidence. Thank you Ribanna x
kelsidr
kelsidr
I had an awesome experience attending the fondant class at the academy of cake decorating.I have always been fascinated by art of cake making and was determined to get it right. I learnt a lot of stuff and the instructor ( Ribana ) she was very attentive to every individual and patient with all our questions,an excellent teacher I must say, I can’t thank her enough, can’t wait to attend the next course class . Thanks again…
Kate
Kate
It was my first online course and it was amazing from day One until the last day of the course. My instructor was one of the best instructor I ever had. She paid so much attention on every details and always gives me lots of advice and follow up to make sure that I understood and able to do my work. So grateful and lucky to have her as my instructor. Thank you so much for your advice and encouragement. Definitely planning to enrol more classes in the future time 😊.
Nicola Hoy
Nicola Hoy
I had an amazing experience on the 3-day PME Royal Icing & Piping course. The facilities were outstanding and Ribana was so generous with her time and sharing her knowledge. I learned so much and picked up countless tips and tricks to achieve superb results. I would highly recommend attending courses with ACD.
Var Renj
Var Renj
My heartfelt thank you to the Subject Matter Expert-Ribana -Academy of Cake Decorating with wealth of knowledge and experience for making this Certificate Course completion possible. The Course sessions were great with all the valuable and abundant information, guidance , corrections, extra time and efforts and materials provided with very systematic and timely responses-appreciate it very much.
Alexandra Hurt
Alexandra Hurt
I found the course incredibly informative and I learnt a lot from it, your teaching was clear and of a high standatd, however, I personally would have preferred 4 sperate 2 hour modules as I found that there was too much information to absorb and not enough time to practice each instruction. I would have preferred to be able to go home in-between each class and practice and master the technique, so by week 4 , when it came to decorating the cake , it would have looked amazing . I would most definitely recommend your class to others. If there were shorter models I would most definitely be interested and book with you again.
Intisar
Intisar
Today had the privilege to meet Ribana. I must say the course was informative and enjoyable and the facilities of the classroom was beautifully organised and the arrangement was beyond my expectation. She answered all our questions patiently and gave us good tips. I would definitely be going back for more lessons as I feel she has so much talent to share. I have already recommended her to my friends and will continue to do. Thank you again for an amazing lesson👌🏼

100%

Cursurile noastre vin cu garantie 100%

Daca nu iti place structura cursului si consideri ca e prea intensiv contacteaza ne dupa primele 2 saptamani si iti dam tot ce ai platit inapoi.

Daca te nemultumeste calitatea cursului dupa ce ai participat intens la mai mult de un sfert din program vei primii inapoi dupa o scurta verificare.

Ne vom uita la statistica si daca frecventa a fost peste 50 % vei primi diferenta de bani raportat la numarul de module completate.

Daca ai ceva nelamuriri te rugam sa ne contactezi prin email  info@academyofbakingandcakedecorating

Succesul si satisfactia studentilor nostrii sunt prioritatile nostre

PROMITEM SA LIVRAM O CALITATE A MATERIALULUI DIDACTIC DE NEEGALAT

Subscrie si stai conectat

>